Biografia

Dissenyador gràfic, dissenyador web, programador web, però sobre tot il·lustrador, dibuixant, ninotaire, pintamones… dieu-li com volgueu! Sempre amb un llàpis a la mà.

Nascut l’11 de maig de 1969. De formació autodidacta des de la il·lustració fins a la programació, passant pel disseny gràfic i el disseny web. Puc dir que vinc de (i visc a) el món de la curiositat.

Des de l’any 1991 i fins el 1993 vaig estar donant classes de dibuix a nens i nenes a l’Escola de Dibuix de la Maite Marín del Prat de Llobregat.

Des del 1995, i durant tres anys, vaig ser un dels dos dissenyadors gràfics en una agència de màrqueting promocional a Barcelona: Setesa / Proximity.

Al 1998 em vaig fer autònom treballant pel meu compte des del Prat, preparant el terreny per al que seria el següent projecte: dosDdos. En aquest període vaig combinar el disseny gràfic i la il·lustració amb la programació i el disseny de llocs web.

Al 1999, juntament amb la Satur i el Pep, vam crear el nostre propi estudi de disseny gràfic i llocs web: dosDdos (Allende-Herraiz i associats, SL) on vaig treballar durant cinc anys, ara ja centrat gairebé al cent per cent en el disseny web.

Vaig deixar dosDdos el 2004, motiu pel qual vaig començar a treballar al Dept. d’Operacions de l’Aeroport de Barcelona – El Prat.

Mai no he deixat de programar ni de dibuixar, ara ja treballant com a Freelance col·laborant sempre que cal amb la Satur Herraiz, la meva companya de viatge.

En tot aquest temps la il·lustració ha estat una constant, ja fos perquè era una eina per a la meva feina, ja fos perquè no podia estar-me de dibuixar al damunt de les estovalles de paper del restaurant. Per aquest motiu, actualment estic més centrat en la il·lustració, ja sigui aplicada al disseny gràfic o ja sigui editorial. Sempre amb projectes al cap, sempre mirant d’il·lustrar allò que em deixin dibuixar.